google.com, pub-1117395262508286, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Clinica Hismile dental

Medic Sonia Statescu – Medic specialist protetiica dentara

Despre clinica Hismile dental Galati

Atunci cand esti in cautarea unui cabinet stomatologic, fie preventiv, fie pentru rezolvarea unei anumite probleme dentare, exista in mod cert cateva criterii in baza carora faci o alegere. Cabinetul de medicina dentara HI SMILE DENTAL CLINIC iti ofera solutii profesionale, punandu-ti la dispozitie o gama ampla de servicii stomatologice de calitate,la preturi accesibile, astfel incat sanatatea ta sa fie mereu pe primul plan, fara a face compromisuri.

Stomatologie Galati

In cabinetul nostru stomatologic ne ocupam de fiecare pacient in parte cu aceeasi rabdare si profesionalism, tratand cu seriozitate fiecare problema, indiferent de natura acesteia. Ne ocupam atat de problemele dentare ale adultilor cat si de ale copiilor, a caror dantura trebuie monitorizata in permanenta astfel incat aceasta sa se poata dezvolta cat mai armonios cu putinta. Iti oferim toate informatiile referitoare la dantura temporara si cea permanenta, pentru a fi puse in practica in vederea protejarii dintisorilor micutilor pacienti

 

Stomatologie Galati

In cabinetul nostru vei gasi solutii moderne de tratament, nedureroase, minim invazive (acolo unde este cazul), de care sa fii mai mult decat multumit. Solutiile noastre sunt durabile si implica costuri reduse, accesibile oricui. Oferim consultanta de specialitate si sfaturi privitoare la tot ce tine de igiena orala.

In cabinetul nostru de stomatologie din Galati, medicul va evalua starea sanatatii dumneavoastra, apoi veti discuta impreuna despre diferite variantele de tratament. Scopul nostru este sa asiguram tratamente stomatologice de calitate care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara. Twitter

 

Sonia Statescu

Absolventa a Facultății de Medicina și Medicina dentara, Universitatea Titu Maiorescu, promoția 2013

Medic rezident Protetica dentara, Catedra de Protetica dentara, UMF Carol Davila, București 2015-2017

Doctorand UMF Carol Davila, București, Catedra de Protetica dentara

Asistent universitar Facultatea de medicina și farmacie, Universitatea Dunărea de Jos, Galați, Catedra de Protetica dentara

In prezent urmează cursurile atestatului în Implantologie, UMF Gheorghe T. Popa, Iași

Respect inainte de toate

In cabinetul nostru stomatologic ne ocupam de fiecare pacient in parte cu aceeasi rabdare si profesionalism. 

Armonie si naturalete

Ne ocupam atat de problemele dentare ale adultilor cat si de ale copiilor, a caror dantura trebuie monitorizata in permanenta astfel incat aceasta sa se poata dezvolta cat mai armonios cu putinta.

Solutii moderne de tratament

In cabinetul nostru vei gasi solutii moderne de tratament, nedureroase, minim invazive (acolo unde este cazul), de care sa fii mai mult decat multumit. Solutiile noastre sunt durabile si implica costuri reduse, accesibile oricui.

Ingrijirea dentara pentru toata familia

Ne ocupam atat de problemele dentare ale adultilor cat si de ale copiilor, a caror dantura trebuie monitorizata in permanenta astfel incat aceasta sa se poata dezvolta cat mai armonios cu putinta.

N

Ingrijirea dentitiei adultilor

N

Ingrijirea dentitiei copiilor

N

Preventie

O clinica moderna, ce ofera servicii de calitate

In cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sanatatii dumneavoastra, apoi veti discuta impreuna despre diferite variantele de tratament. Scopul nostru este sa asiguram tratamente stomatologice de calitate care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara.

 

Protetica fixa, mobila și mobilizabila

Endodentitie si Parodontologie

Profilaxie si Chirurgie

Rezervari: 0787-648-593

Str. Roșiori nr 18 bl Paltin 2B SC 1 Galati

Cabinet de programe

Luni, Miercuri, Vineri 09:00-14:00